1 september 2017 Bruiloft Janneke & Pim

Kasteel Groot Buggenum vormde het decor van de prachtige bruiloft van Janneke en Pim. Janneke maakte zich klaar in één van de kamers in het kasteel. Haar moeder en de moeder van Pim hielpen met het aantrekken van de jurk. Toen Pim arriveerde, spiekte Janneke stiekem door het raam: “Zie je wel, hij heeft een blauw pak!”

Romantische first look
Pim zag zijn bruid pas aan het begin van de ceremonie. Janneke kwam aan de hand van de vader van Pim het kasteel uit onder applaus van de aanwezigen. Het kasteel heeft een prachtige binnenplaats waar de ceremonie plaatsvond. De vader van Janneke leeft niet meer en om hem te gedenken droeg Janneke een speciaal zilveren armbandje.

Heerlijk eten
Naast een geweldige bruidstaart van Eclair was er een goed verzorgde barbecue van de Kolentip in een Green Egg. Een bijzondere toevoeging was de door de vader van Pim zelf gestookte limoncello.

Spetterend dansfeest
De avondgasten arriveerden en ondertussen warmden de neefjes en nichtjes van Janneke en Pim de dansvloer vast op. Na de spectaculaire openingsdans van het prachtige bruidspaar is de dansvloer geen seconde leeg geweest. Wat een heerlijk feest was dit!

Bruiloft Kasteel Groot Buggenum: Janneke + Pim

Janneke en Pim

Geef een antwoord