Exclusief

Voor de gasten en voor ons zijn jullie deze dag namelijk onze kasteelheer en vrouwe…..want er zijn geen andere gasten op het domein. Het gehele kasteel en de tuinen staan altijd exclusief ter beschikking. Er is geen deur gesloten voor jullie gasten en het is compleet en warm ingericht als een woonhuis. Een oase van groen een oprijlaan langs klaterende fonteinen, het voltrekken van de huwelijksceremonie in een prachtige binnentuin of in het stijlvolle Kasteel. Vijftien vertrekken die ieder hun eigen ambiance bieden door de uitgebalanceerde combinatie van meubelen, klokken, beelden, schilderijen, kroonluchters, ornamenten, porselein en nog veel meer uit een tijdvak van drie eeuwen. Allemaal ruimtes, waar men afhankelijk van het gekozen dagprogramma, van kan genieten.

Ceremonie in de binnentuin

Daarnaast een besloten binnentuin met rondom een bloemenpracht vol kleuren, statige bomen en klaterende fonteinen. Een huwelijksplechtigheid in de binnentuin is dan ook een vaak genomen optie.

Patricia&Rob_693 (Large)

Foto’s maken in de tuinen en rondom het kasteel, onze Engelse ronde tuin, het Hortensia-eiland, de Kruidentuin, de weide met fruitbomen, niet te vergeten het groene Monet-bruggetje of onze vijvertuin met in het midden het smeedijzeren bankje voor de verliefden…… Ook voor een fotoreportage zal jullie fotograaf smullen van de mogelijkheden om zijn ambacht uit te oefenen zowel bij mooi weer alsook bij minder weer. Want ook in het kasteel zijn er in elke kamer prachtige plekken om in de juiste pose vereeuwigd te worden.

 

 

Ceremonie in het kasteel

Maar ook een Huwelijksceremonie in de Trouwkamer van het kasteel is een bijzondere en sfeervolle ervaring. Overdag is het gezelschap vaak kleiner in omvang, geen probleem, want ook met 25 personen is het goed toeven en genieten op Kasteel Groot Buggenum. Terwijl 100 tot 150 personen hier ook heel gezellig is en blijft. De grens wordt pas bereikt met een maximum van 200 personen op het avondfeest in onze nieuwe en eigentijdse ruimte, Paviljoen “De Kruidentuin”. Voorzien van alle hedendaagse techniek en gemakken staat een bruisend avondfeest tot uiterlijk 01.00 uur dan niets meer in de weg. Het kasteel is nooit te groot, maar past als het ware altijd als een warme handschoen, om de gasten die jullie uitgenodigd hebben te herbergen.

Wat zoeken jullie?

Kasteel Groot Buggenum kan dan ook als locatie en decor op verschillende manieren een belangrijke en sfeerverhogende rol spelen tijdens jullie Huwelijksdag

 

Ceremonie, middag en avondverblijf

De meeste bruidsparen die Kasteel Groot Buggenum bezoeken kiezen ervoor om alles op Groot Buggenum te doen. Dus ook inclusief de receptie /ontvangst avondgasten en aansluitend de Feestavond. Voor de rust die het geeft en het optimale gebruik van de tijd omdat men niet meer onnodig hoeft te reizen en of opnieuw moet acclimatiseren.

Wij willen jullie graag, uiteraard geheel vrijblijvend, verder informeren betreffende de keuzemogelijkheden en kosten om antwoord te vinden op de vraag of Kasteel Groot Buggenum de plek is die jullie zoeken. Om daar achter te komen zijn er 2 mogelijkheden om dit helder te krijgen:


P1000426

Bel voor een afspraak en kom vrijblijvend persoonlijk kijken

Dit is de beste en snelste manier om een duidelijk beeld te krijgen.  Als je langskomt, dan zie je met je eigen ogen en ….voel je of dit de juiste plek is. En het gevoel is toch vaak beslissend.  Houd wel rekening met minimaal 1,5 tot 2 uur hiervoor. Afspraken zijn mogelijk door de week overdag vanaf 10.00 uur en ‘ s avonds tot 20.00 uur. Op zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur mits er geen activiteiten zijn op het kasteel. Dus schroom niet, bel 0475-452830  voor een afspraak en kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Of, vraag eerst onze brochure “Trouwen bij Kasteel Groot Buggenum” aan.

Dat kan via de onderstaande knoppen.

Vraag onze gratis brochure aan per email

Alle velden met een * zijn verplicht

Vraag onze gratis brochure aan per post

Alle velden met een * zijn verplicht

 

Virtuele Rondleiding

Zie ook onze virtuele rondleiding voor een impressie bij dag en avond..
http://www.360panoramaview.nl/360maatwerkpanoramas/VirtualTourCastleGrootBuggenum.html

Graag tot ziens!

T: 0475-452 835
E: info@kasteelgrootbuggenum.nl
Bellen kan elke dag tussen 10.00 uur en 22.00 uur, vraag de brochure aan en of stuur een email met uw vraag.

Facebook

Kijk ook eens op onze Facebookpagina
https://www.facebook.com/kasteelgrootbuggenum