Rondleiding Kasteel

Het kasteel en de tuinen zijn niet vrij toegankelijk, maar alleen te bezichtigen onder leiding van een gids. Wij mogen ons rijk prijzen met een vaste groep gidsen, die vanuit hun grote passie voor het Kasteel, deze rondleiding verzorgen. Groepen vanaf 10 personen zijn meer dan welkom. De groepsgrootte varieert van 10 tot 15 personen per gids. Een rondleiding duurt gemiddeld  1 a 1,5 uur.

De toegangsprijs voor een rondleiding is € 7,50 per persoon. Op aanvraag kunnen wij ook rondleidingen verzorgen in de Duitse of Franse taal. Voor groepen vanaf 30 personen bieden wij de mogelijkheid om voorafgaande aan de rondleiding, te genieten van een kop koffie/thee en een stukje Limburgse vlaai bij het kasteel.  Kosten € 5,- per persoon. Beneden de 30 personen wordt  een toeslag van € 25,- berekend.

In verband met boekingen van feesten zijn rondleidingen op een vrijdag en zaterdag niet eerder te reserveren dan 3 weken voor de gewenste datum.  Tevens gaat de voorkeur voor rondleidingen op vrijdag en zaterdag uit naar de morgenuren!!