Bekijk onze locatie

Virtuele Rondleiding

Klik op onderstaande link  http://www.360panoramaview.nl/360maatwerkpanoramas/VirtualTourCastleGrootBuggenum.html  en krijg een prachtig beeld van het gehele domein Kasteel Groot Buggenum.

Buiten rondkijken

Vanuit een vogelperspectief krijgt u een uitzicht op het kasteel, de tuinen en de omliggende landerijen. Langzaam draait de camera rond en met uw muis kunt u navigeren, omhoog, omlaag, naar links of rechts. Ook in of uitzoomen is mogelijk, zie het navigatiepaneel onderaan in het midden van het scherm. Het mooist komt alles tot zijn recht als u kiest voor Full screen (zie navigatiebalk). Knipperende rode cirkels geven aan dat als u daar met de muis heen gaat en klikt, u vandaar een nieuw inzicht krijgt. Knipperende cirkels met een camera erin laten een bijzondere foto zien in een apart scherm.

Binnen rondkijken

Nadat u buiten heeft rondgekeken, kunt u (via rode knipperende cirkels) naar binnen en stap voor stap, kamer voor kamer, van plafond tot vloer en 360 graden rondom,  in uw eigen tempo kennismaken met alle ruimten en hun smaakvol gecombineerde,  kunstzinnig, creatief waardevol interieur. Uw eigen persoonlijk rondleiding.

Sfeer overdag of avondsfeer?

Links boven ziet u Virtual Tour by Day en Virtual Tour by Night. Hier kunt u kiezen tussen beelden overdag of een impressie in avondsfeer. Na uw keuze (klikken met muis) opent een scherm met alle fotopunten waar u dan direct kunt rondkijken.

Wij nodigen u uit om het gewoon eens te proberen, een verrassende ervaring.

http://www.360panoramaview.nl/360maatwerkpanoramas/VirtualTourCastleGrootBuggenum.html

Veel Plezier!