Trouwlocaties Kasteel

Voor de huwelijksceremonie kunnen we 3 bijzondere locaties aanbieden:

Trouwkamer in het Kasteel

Elkaar het Ja-Woord geven in de Trouwkamer van het Kasteel is altijd een bijzondere ervaring. Na het Bruidstoilet boven in het Kasteel kan de bruid dan haar Entree kan maken via de statige trap. Als de Trouwkamer gevuld is met de uitgenodigde gasten, onder begeleiding van passende muziek, daalt de Bruid, onder applaus, met langzame stappen de tap af. Daar staat haar toekomstige echtgenoot, vol verwachting met het bruidsboeket. Bijzondere shots van de fotograaf zijn gegarandeerd. Onderaan de trap wordt het bruidspaar verenigd en lopen zij samen naar de Babs (Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand), die het Bruidspaar uitnodigt aan de antieke trouwtafel en kan de Huwelijksceremonie beginnen. Geschikt tot maximaal 40 personen, waarbij tot 12 zitplaatsen aangeboden kunnen worden.

DSC00831

Romantische Binnentuin

Als de weergoden ons goed gezind zijn en het is prachtig weer, dan wordt vaak naast de ruimten in het Kasteel ook gebruik gemaakt van de binnentuin als trouwlocatie. Daarom maken wij altijd 2 scenario’s, een goed en een slecht weer scenario. Heerlijk genieten in de tuin onder de witte parasols met als decor het Kasteel op de achtergrond. Ook hier hebben wij een prachtig scenario voor een “Trap-scene” voor u in petto. Geschikt tot maximaal 150 personen, waarbij tot 80 zitplaatsen aangeboden kunnen worden. Voor een buitenceremonie wordt een toeslag van € 100,- berekend.

IMG_0112

Paviljoen De Kruidentuin

Onze grootste binnenruimte met een bijzondere hedendaagse uitstraling maar toch met zicht op het historische decor rondom door de grote glasvlakken. In plaats van een “Trap-scene” kunnen we hier “de Middenpad-scene” gebruiken. Geschikt voor een trouwceremonie tot maximaal 150 personen, waarbij tot 100 zitplaatsen aangeboden kunnen worden. Voor een ceremonie in de Kruidentuin wordt een toeslag van € 100,- berekend.

IMG_4527

 Informatiebrochure

Vraag nu onze gratis informatiebrochure “Trouwen en feesten op Kasteel Groot Buggenum” aan. Dat kan via de onderstaande links, per email of via de post.

Vraag onze gratis brochure aan per email

Alle velden met een * zijn verplicht

Vraag onze gratis brochure aan per post

Alle velden met een * zijn verplicht

Of bel direct 0475-452835 om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.