Trouwlocaties Kasteel

Voor de huwelijksceremonie kunnen we 3 bijzondere locaties aanbieden:

Trouwkamer in het Kasteel

Elkaar het Ja-Woord geven in de sfeervolle en intieme Trouwkamer van het Kasteel met een magnifiek historisch decor, is altijd een bijzondere ervaring. Na het eventuele Bruidstoilet boven in het Kasteel kan de bruid  haar Entree maken via de statige trap. Als de Trouwkamer gevuld is met de uitgenodigde gasten, onder begeleiding van passende muziek, daalt de Bruid, onder applaus, met langzame stappen de tap af. Daar staat haar toekomstige echtgenoot, vol verwachting met het bruidsboeket. Bijzondere shots van de fotograaf zijn gegarandeerd. Onderaan de trap wordt het bruidspaar verenigd en lopen zij samen naar de Babs (Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand), die het Bruidspaar uitnodigt aan de antieke trouwtafel en kan de Huwelijksceremonie beginnen. Geschikt tot maximaal 35 personen, waarbij tot 12 zitplaatsen aangeboden kunnen worden.

 

 

Romantische Binnentuin

Als de weergoden ons goed gezind zijn en het is prachtig weer, dan wordt vaak  gebruik gemaakt van de binnentuin als trouwlocatie. Wij maken altijd 2 scenario’s, een goed en een slecht weer scenario. Heerlijk genieten in de tuin met een bloemenpracht aan kleuren, statige bomen en sprankelende fonteinen onder de witte parasols met als decor het Kasteel op de achtergrond. Ook hier hebben wij een prachtig scenario voor een “Trap-scene” voor u in petto. Geschikt tot maximaal 120 personen, waarbij tot 60 zitplaatsen aangeboden kunnen worden.  Een huwelijksplechtigheid in de binnentuin is bij goed weer een waar sprookje. Jullie nemen als bruidspaar plaats bij de fontein met aan jullie zijde een Babs van het Kasteel en jullie getuigen en daggasten in een halve maan op de mooie witte trouwstoelen om jullie heen. Ultieme beleving!

De Kruidentuin

De grootste binnenruimte met een bijzondere hedendaagse uitstraling maar toch met zicht op het historische decor rondom  de grote glasvlakken, grenzend aan een schitterende vijvertuin. In plaats van een “Trap-scene” kunnen we hier “de Middenpad-scene” inzetten. Geschikt voor een trouwceremonie tot maximaal 120 personen, waarbij tot 100 zitplaatsen aangeboden kunnen worden.

 

 Informatiebrochure

Vraag nu onze gratis informatiebrochure “Trouwen en feesten op Kasteel Groot Buggenum” aan. Dat kan via de onderstaande links of per mail.

Vraag onze gratis brochure aan per email

Alle velden met een * zijn verplicht

Vraag onze gratis brochure aan per post

Alle velden met een * zijn verplicht

Of bel direct 0475-452835 om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.