Een feest, een heerlijk vooruitzicht … maar ook veel regelen en organiseren. Op zoek gaan naar een geschikte feestlocatie ….. Romantisch, intiem, kleurrijk, geweldige tuinen, buiten feesten, kort gezegd …. de locatie moet bij u passen en u moet zich aldaar goed voelen, 1 dag geheel in het teken staan van uw feest.

Exclusief feesten bij het intieme en romantische witte Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Een kleurrijke groene oase met een uniek historisch decor. Kasteel Groot Buggenum in Grathem is zo’n prachtige verborgen parel.

Het Kasteel biedt talloze mogelijkheden, zowel binnen als buiten om een feest tot een ware happening te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productpresentatie, familiereünie, jubileumfeest, een verjaardag of receptie

Graag nemen wij u mee op een ontdekkingstour om uw feest te laten sprankelen.

Wij nodigen u uit om, na het bekijken van de brochure, het kasteel vrijblijvend te komen bezoeken om ter plekke de diverse mogelijkheden te bekijken en de ambiance te proeven. Een  bezoek is mogelijk na afspraak, door de week van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur, mits er geen activiteit is bij het kasteel.

Vraag onze gratis brochure aan per email

Alle velden met een * zijn verplicht

Vraag onze gratis brochure aan per post

Alle velden met een * zijn verplicht

Het kasteel en de tuin worden voor feesten altijd als geheel verhuurd. U bent als het ware eventjes of een hele dag kasteelheer en kasteelvrouw. U en uw gasten kunnen exclusief gebruik maken van het gehele kasteel en de diverse tuinen.

Kasteel Groot Buggenum biedt u alle faciliteiten, ook als het gaat om buffetten en diners. De catering wordt verzorgd door geselecteerde cateringbedrijven.

Het is ook mogelijk om uw gasten een rondleiding door het kasteel en de tuinen aan te bieden. Onder leiding van een deskundige gids maakt men een rondgang door het kasteel en de tuinen. Deze rondleiding bieden wij bij een feest gratis aan.

Een stijlvol avondfeest, een knallende discoparty of een bruisend tuinfeest. In plaats van een diner een barbecue? Liever een dj met de 70-80’s of liever de 80-90’s? Of spreekt u een trio met vrolijk licht klassiek als achtergrondmuziek u meer aan? Er zijn zoveel mogelijkheden bij Kasteel Groot Buggenum!

In een  samenwerking tussen u, de cateraar en het kasteel zullen wij u wensen vorm geven om uw feest voor en uw gasten tot een onvergetelijke beleving te maken, waar iedereen met veel plezier aan zal terugdenken.

Verras uw familie, vrienden, zakenpartners of andere gasten met uw keuze voor Kasteel Groot Buggenum.

Voor rechtstreeks contact T: 0475-452 835 | E: info@kasteelgrootbuggenum.nl.

Graag tot ziens!

Nieuw:  Kijk ook eens op onze Facebookpagina

https://www.facebook.com/kasteelgrootbuggenum