Zalenoverzicht

Begane grond 

 

 KRUIDENTUIN       

Lange Tafel:     24 personen
Dinerblok 8 pers.:      80 personen
Receptie/Feest:   200 personen

In de voormalige Kruidentuin, naast het kasteel, is een nieuwe multifunctionele ruimte ontstaan. Geschikt voor uw receptie, diner, buffet en feestavond. Rondom veel glas met zicht op het historische decor van Kasteel Groot Buggenum. U kijkt uit over de romantische vijvertuin.

De achterwand wordt opgesierd door 4 oude fonteinbakken waar de vissebekjes hun water in laten spetteren. Aan de oostzijde een intieme betegelde patio, geschikt voor diverse doeleinden. In het plafond 4 uitgekiende lichthappers waardoor men zelfs de kasteeltoren nog kan  zien. Een eiken dansvloer van 7 bij 7 meter omringd met smaakvol gedecoreerde tafels en comfortabele stoelen.

De nieuwste technieken betreffende licht en geluid zorgen voor een bijzondere audiovisuele beleving. Discobal en ledlights rond de dansvloer, langs de 9 zuilen, in de lichthappers en in het buffet, ronden het geheel op bijzondere wijze af. Een podium voor een dj en voldoende ruimte voor een band tot 6 personen.

Feestzaal en kasteel staan altijd als geheel exclusief ter beschikking van u en uw gasten.

 

TUINKAMER

Lange Tafel: 16  personen

 

OVERZICHT CAPACITEIT SUBRUIMTES 

Eetkamer:     6 personen
Boisserie:     6 personen
Haardkamer:     9 personen
Overdekt Terras:     8 personen
Binnentuin:   50 personen

 

 

 

1ste Verdieping

HELMUT  HENTRICH ZAAL

Lange Tafel:   24 personen
Bibliotheek:     4 personen

 

Binnentuin

Als de weergoden ons goed gezind zijn en het is prachtig weer, dan wordt vaak naast de ruimten in het Kasteel ook gebruik gemaakt van de voortuin en het bordes. Daarom maken wij vaak 2 scenario’s, een goed en een slecht weer scenario. Afhankelijk van het weer kan de cateraar drank en eten serveren in het Kasteel, De Kruidentuin, maar ook buffetten opbouwen in de tuin. Ook een barbecue of live-cooking behoort tot de mogelijkheden. Heerlijk genieten in de tuin onder de witte parasols met als decor het Kasteel op de achtergrond

Binnentuin

Binnentuin