Feestelijke dag bij Kasteel

De gastvrouw/gastheer verwelkomt jullie en jullie gasten hartelijk tijdens de feestelijke dag.

 

High Tea of  Sandwiches gasten kunnen eventueel genieten van een Kasteelse High Tea of creatieve en kleurrijke sandwiches, verzorgd door een van onze cateraars. Zo wordt de eerste honger een beetje gestild alvorens het feest in volle gang gaat. Deze heerlijkheden kunnen genuttigd worden in het Kasteel of in de Binnentuin.

 

Champagnetoost

Tijdens het feest kunnen wij jullie gasten voorzien van een  glas sprankelende champagne of cava. Bijvoorbeeld na een speech. Onze gastvrouw/gastheer nodigt jullie gasten uit om een gezamenlijke toost uit te brengen op de feestelijke gelegenheid waar jullie in het middelpunt staan.

 

Foto’s

Uiteraard is het mogelijk bij Kasteel Groot Buggenum jullie feestelijke dag vast te laten leggen en het kasteel en/of de tuinen als decor te gebruiken. Duik met jullie feestfotograaf de groene oase van de Kasteeltuinen in om jullie dag te vereeuwigen. Voor jullie gasten mogelijk de tijd om een kijkje te nemen in het kasteel of eventueel gebruik maken van een rondleiding. Natuurlijk is het is ook mogelijk om voorafgaand aan het feest foto’s te maken.

 

Rondleiding

Als jullie foto’s gaan maken, kunnen wij aan de liefhebbers een rondleiding door het kasteel aanbieden. Onder leiding van 1 of meer deskundige gidsen worden jullie gasten in kleine groepjes rondgeleid. Tijdens een rondgang door het hele kasteel, krijgen jullie gasten een boeiend verhaal over de historie van het Kasteel en met name zijn laatste bewoner Prof. Dr. Helmut Hentrich te horen. De kosten per gids zijn € 25,–, maximaal 15 personen per gids.

 

Receptie

Een stijlvolle receptie bij Kasteel Groot Buggenum is mogelijk tot 120 personen. Bij mooi weer staat het bordes en de binnentuin ter beschikking met haar romantische verlichting.  Een ware beleving. Onze cateraar neemt jullie mee op het pad van diverse feestelijke hapjes.

 

Avondfeest

Na de receptie, of de ontvangst van de avondgasten, de dag feestelijk afronden met een stijlvol en swingend avondfeest. In een samenwerking tussen jullie, de cateraar en het kasteel zullen wij jullie wensen vorm geven om de feestelijke dag, ook voor jullie gasten, tot een onvergetelijke beleving te maken waar iedereen met veel plezier aan zal terugdenken.

 

Diner, Walking Diner, BBQ of Buffet

Onze cateraars kunnen jullie gasten verwennen met heerlijke gerechten in de vorm van een diner aan tafel, of een Walking-Diner, misschien een royale BBQ of een uitgebreid buffet.  Iedereen komt even tot rust om  zich te laten verwennen door spijs en drank en zo het lichaam te voorzien van nieuwe energie om aan te sterken voor een bruisende afsluiting van de dag.

 

Afsluiting

Aan alles komt een einde. Op basis van onze ervaringen, eindigen alle feesten bij Kasteel Groot Buggenum tussen 00.00 en 01.00 uur. Op het hoogtepunt eindigen rond dit tijdstip na een drukke dag, heeft vele voordelen en deze willen wij graag met jullie bespreken en toelichten.

Om uiterlijk 01.00 uur stopt de muziek, een laatste rondje en dan kunt u afscheid nemen van de gasten. Meestal rond 01.30 uur zijn dan alle gasten vertrokken en gaan jullie tevreden op weg naar huis met een fantastische herinnering op zak.