Een sprookje, een droom die uitkomt! Bruiloft Mira & Sander

21 augustus 2015, precies één jaar nadat Sander het aanzoek deed werd ons sprookje werkelijkheid: We zijn getrouwd bij Kasteel Groot Buggenum.
En een sprookje, dat was het zeker..
We hebben een geweldige dag gehad die ’s morgens heel vroeg al voor de bruid begon met het klaarmaken voor de grote dag. In heerlijke rust, genietend van de mooie omgeving, IN het prachtige kasteel werd Mira een echte bruid “gemaakt”.
Het mooie moment waarin wij elkaar voor het eerst zagen, onderaan de grote trap van het Kasteel is onvergetelijk.
Het weer maakte dat de fotoshoot in de prachtige tuinen een groot succes werd! De gasten arriveerden in de middag en kregen een lekkere lunch aangeboden die ook top georganiseerd was door Ria Joosten Catering. Het grote moment was daar; het wettelijk huwelijk werd gesloten door Wiel Smeets, een man die vol passie alles vertelde wat hij in de afgelopen weken over ons als bruidspaar had gehoord en gezien. Het buitenhuwelijk was prachtig! Ook het diner, wederom verzorgd door Ria Joosten Catering, was een super ervaring, heerlijk verzorgd en alle gasten hebben genoten. En toen tenslotte natuurlijk nog het feest, de zaal is super gezellig, gezellige zitjes te maken, een goede dansvloer, mooie plek voor de DJ; het was top!
Wat onze ervaring bij Kasteel Groot Buggenum nog meer bijzonder heeft gemaakt is dat we in de tijd voorafgaand aan de grote dag heel fijn contact hebben gehad met Arno Meens. Hij fungeerde niet alles als contactpersoon voor al onze wensen tijdens onze grote dag, maar ook heeft hij ons geholpen met voorbereidingen en heeft onze ceremoniemeesters bijgestaan in de organisatie van verrassingen voor ons. Hij kwam met goede ideeën of zaken waar we nog rekening mee moesten houden, stelde vragen en heeft het draaiboek verschillende keren met ons doorgenomen, waardoor we ontspannen naar onze trouwdag toe konden leven.

De beoordeling is dan ook echt niet voor niets: UITSTEKEND!
Bedankt voor alles!

Mira en Sander

Sander en Mira Keizer

Geef een reactie