Vacature Tuinman

Kasteel Groot Buggenum in Grathem en zijn tuinen (met boomgaard en parkeerterrein, 6 ha) is eigendom van de provincie Limburg en wordt beheerd door een Stichting. Behalve in gebruik als vergaderlocatie vindt er exploitatie plaats, voornamelijk in de vorm van verhuur van de accommodatie voor huwelijksfeesten en andere evenementen. Dit laatste speelt zich vooral af, geconcentreerd in de weekenden van de zomermaanden. Ter versterking van het team zoeken wij een:

 

Ervaren, vakbekwame hovenier. (m.v.)

38 uur p.w.

 

Taakinhoud:

Je wordt belast met het beheer en onderhoud van het tuinencomplex van het kasteel zoals aan- en herplant- en snoeiwerkzaamheden, onkruidverwijdering, bemesting, grasmaaien, evt. klein herstelwerk aan de paden, enz.

Daarnaast wordt verwacht dat je bereid en in staat bent om kleine, alledaagse technische problemen op het complex op te lossen en ernstigere gebreken tijdig te signaleren. Daarnaast behoren ook kleinere kluswerkzaamheden tot het takenpakket.

 

Vereisten:

*Een “groene opleiding” op minimaal MBO-niveau.

*Een bewezen ruime ervaring met bodem- en waterhuishouding en het onderhouden van bomen, heesters, hagen en vaste planten.

*In staat om zelfstandig het kasteelterrein te onderhouden en de kasteelmanager te ondersteunen bij het gebruik van het kasteel en de evenementen.

*Bereidheid om ook regelmatig op zaterdag te werken tijdens het hoogseizoen.

 

Ons aanbod:

Leuk afwisselend werk met een zelfstandig karakter in een prachtige ambiance.

Een baan om trots op te zijn.

Een vaste baan met een marktconform salaris.

Een dienstwoning is eventueel beschikbaar.

 

Inlichtingen: zijn verkrijgbaar bij de kasteelmanager.

www.kasteelgrootbuggenum.nl

 

Reacties richten aan:     info@kasteelgrootbuggenum.nl

 

augustus 2023