Gerda Bijlmakers

staffmember

Mijn naam is Gerda Bijlmakers, al meer dan 30 jaar getrouwd en trotse moeder van twee volwassen dochters. Woonachtig en werkzaam in de gemeente Nederweert waar ik geboren en getogen ben. Sinds 2013 ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en voltrek ik huwelijken op Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Dit doe ik met veel plezier omdat het Kasteel en de prachtige tuinen gewoon een ongelooflijk mooie trouwlocatie vormen. Iedere keer wanneer ik er kom knijp ik weer in mijn armen om te beseffen dat het werkelijkheid is. Het is een droomlocatie om de liefde te vieren maar ook gewoon om er als gast te vertoeven.

Ik ben een gepassioneerde vrouw die graag positieve energie uit het leven haalt en anderen enthousiasmeert om dat ook te doen. Ik trakteer mensen graag op mooie woorden…. en daarbij wil ik waardevolle inhoud geven aan mijlpalen in een mensenleven. Bijzondere momenten, zoals bij een huwelijk, waarbij ik graag het persoonlijke verhaal van unieke mensen vertel. En uniek is ieder mens!

Een trouwceremonie vormt een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag. Het is een moment waar jullie en jullie gasten nog vaak met genoegen aan terugdenken. Geloof mij, tijdens een trouwceremonie vindt niet alleen de verbinding plaats tussen het bruidspaar… er gebeurt nog veel meer.

Op jullie trouwdag komen jullie levens met jullie levensverhalen samen. Een mooi moment van achteromkijken en vooruitzien met een open blik naar een toekomst als man en vrouw. Ik trouw unieke mensen, ongeacht leeftijd, geaardheid, geloof of nationaliteit. In mijn ceremonie spelen jullie twee altijd de hoofdrol!